Моніторинг закладів швидкого харчування проведено в м. Сєвєродонецьку. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби України в Луганській області.

Так, Сєвєродонецьке міське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області в термін з 3-го по 6 серпня відвідало заклади швидкого харчування м. Сєвєродонецька з метою з’ясування дислокації закладів, асортименту страв, які пропонуються споживачам, наявності куточків споживача та відомостей щодо державної реєстрації потужностей.

Моніторингом охоплено понад 60 закладів громадського харчування.

Під час обходів проводилась санітарно-просвітницька робота щодо профілактики гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь.

Операторам ринку, які не зареєстровані в Державному реєстрі операторів ринку роз’яснювались положення ст. 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97 ВР.

Распечатать
© По материалам Луганщина.ua
Наверх